Wij kijken naar jouw bedrijf vanuit jouw klant

Wat wil jouw klant vinden op jouw site.Voor raad en daad

Viola

Visueel en functioneel ontwerper


De klant moet zichzelf terug zien in de website.

Fabian

Marketing en eindredactie


Ik ben echt betrokken bij het succes van mijn klant.
Haar ontwerpen voor de websites leiden vrijwel altijd tot de wow factor. Viola is pas tevreden als jij het bent. Viola heeft meer dan 15 jaar ervaring in de IT branche en heeft gewerkt voor partijen als KPN en AT&T. De passie van een ondernemer is haar startpunt voor het visualiseren van de identiteit en kernwaarden van een onderneming. Haar passie voor design en processen zet zij met enthousiasme in om ervoor te zorgen dat de instrumenten van MeerWebsite voor jou werken en er ook nog eens goed uitzien. Websites, sociale media en nieuwsbrieven voorzien van een professionele uitstraling als mede de technische koppelingen met o.a. Facebook, Twitter en de nieuwsbriefsoftware zijn aan haar toevertrouwd.
De kijk van Fabian op een website is objectief en onafhankelijk. Hij benadert de boodschap vanuit de beleving die jouw bezoeker of klant zal hebben bij het zien van jouw website. Hoofddoelstelling: de binding met jouw klant te vergroten. Fabian heeft meer dan 15 jaar ervaring in financiële dienstverlening bij organisaties als Van Lanschot en Nationale Nederlanden. Sinds 2009 zet Fabian zijn kennis van en passie voor marketing en klantgericht ondernemen in om je te helpen jouw bedrijf bij (potentiële) klanten op de kaart te zetten. Zijn drijfveren zijn websites voorzien van een heldere uiteenzetting van jouw dienstverlening en slimme tools waarbij intuïtief werken en klantvriendelijkheid voorop staan.

Bel: 070 70 70 710

Of stuur ons je bericht


Wil jij ook meer uit jouw website halen?

Wij zetten onze passie voor ondernemen graag in om jou te helpen met een vliegende start. Dat doen we niet alleen tijdens het bouwen van de site. Ook daarna kan je op ons blijven rekenen. Wij maken graag kennis met jou en jouw bedrijf.